17. oktober 2007

Endelig!

Jeg strikker og skriver ned oppskriften på smetteskjerfet. Når jeg først satte i gang var det ganske morsomt... Jeg strikker etter inspirasjonsoppskriften, lager diagrammet på denne siden, tegner ned manuelt for sikkerhetsskyld, og håper noen har lyst til å strikke det!

8 kommentarer:

Ingvild sa...

se der ja :) Flinke du e! Å du vett jo at me hvertfall e to som har tenkt å strikke det ;) Tusen takk! klemklem

Anonym sa...

Det skjerfet har jeg lett og lett etter opskrift på så et bilde en gang i en lenke på hobbyforum...og så er det du som har laget det?? Ja vil du dele den med andre så kommer jeg i allefall til å strikke det!

Ranveig sa...

Spennende... Av en eller annen grunn kom jeg på pepperkakehuset vi lagde av Toppmeisveien 37 for noen år siden. Kanskje vi må prøve Gaupeveien 43A en gang? Der vet dere i hvertfall målene etterhvert ;)

Ranveig sa...

43A, eller 43? Hvis du søker på gulesider bor Bjørnar i 43A og du i 43... ??

Anonym sa...

Hei! Nå har jeg kost meg leenge i bloggen din og tenkte at jeg ville legge igjen en liten hilsen og si at jeg synes det er kjempekoselig her. Masse flott håndarbeid og nydelige bilder - jeg kommer garantert tilbake! :)

Jane sa...

Det ser supergodt ud, så den opskrift vil jeg da glæde mig til. Jeg samler jo nærmest på strikkeopskrifter he-he

Anonym sa...

Det er noe av det lekreste jeg har sett på lenge! Så flott at du skriver ned mønster! Du får annonsere høyt og tydelig når det er ferdig nedskriven, for det der var vel noe som jeg også gjerne ville ha fingrene i!

Ha en fantastisk helg!

Anonym sa...

Wow for et nydelig skjerf, det kunne jeg virkelig tenke meg å strikke.