20. januar 2008

Rød babyjakke

I løpet av helgens hyttetur ble jeg ferdig med den røde babyjakken. Oppskriften er fra sandnesgarn, hefte 0612. Garnet jeg har brukt er lanett, og jeg har strikket i størrelsen 6mnd, slik at jakken kommer til å passe til høsten.

Jeg koser meg når jeg får strikke slike små plagg. Det er like utfordrende som å strikke store plagg, men det går jo mye fortere!

Jeg vet at knappene mangler, men all erfaring tilsier at det kommer til å ta minst tre uker før jeg får kjøpt de, og enda et par før jeg får sydd de på. Så derfor får dere se den uten.






4 kommentarer:

Linn sa...

saa masse fine saker du lager!! det var en fin babyjakke du har laga..og det sengeteppet!! wow, det kommer til aa bli fint! jeg har linket til siden di, saa kan jeg finne deg lettere!inspirerende blogg! husmorblogg, jeg melder meg paa husmorskolen din jeg! da blir nok husbonden lykkelig;)

Anonym sa...

Du e så flink og kreativ! Skal snart somla meg til å få lagt ut handarbeidprosjekta mine eg og, men blir liksom litt tamt i forhold til detta... :)
Koss går det med fisketeppet forresten? Eg har lurt på å prøva meg på d - men hadde lyst å sjå et ferigt føst =)

Anonym sa...

For en nydelig jakke, jeg liker så godt at folk velger farger på babyklær, hvitt, lys rosa, lys gul og lyse blått har iallfall mine 3 små nærmest forsvunnet i. JA til farger ;-)

jogusi sa...

Her har du jammen lagt fram mye fint som vi andre kan få se. Jeg likte både den røde jakken, fisketeppe og sengeteppet spesielt godt. Jeg har lyst til å prøve meg på fisketeppet. En fin måte å bruke opp litt garn på. Ellers kan jeg gi deg et tips på å strikke sokker samtidig. Jeg strikker begge samtidig på rundpinne. Men ellers er din måte en grei måte å strikke sokker på.