25. januar 2008

Smittefare!

Strikking smitter. Selv ble jeg smittet av denne herlige gjengen på en forelesning på lærerskolen, etterpå har jeg vært hektet. Jeg skal ikke ta hele æren, men jeg har mange venninner, svigerinner, søstre og bekjente som strikker, og litt av skylden må jeg nok ta.

Jentene i gjengen har også strikkeklubb, og i går startet vi endelig opp igjen etter en lengre pause. Det var veldig koselig!

Grete strikket på disse sokkene. Så langt har hun strikket de helt uten problemer - og de er nydelige. Jeg tror jeg må strikke meg ett par selv.


Høygravide Sandra ble nesten ferdig med en kjempefin babyjakke i rutemønster. Vi gleder oss alle til vi får se den med baby inni! I dag har Sandra begynt på en ny babyjakke. =)


Siri strikket på sitt tredje par med 9 to 5 socks, og de er (hold dere fast) knestrømper! Mens hun satt der slo det henne at hun begynte bli litt lei av det mønsteret...


Jeg beynte på dale-jakken til meg selv, jeg gleder meg til å strikke den, og til å bli ferdig med den!


Den nydelige babyjakken er ferdig, men den fortjener å bli fotografert i dagslys, så i løpet av helgen skal dere få se den!

4 kommentarer:

Linn sa...

tusen takk for hilsen paa min blogg ogsaa;)
smittefaren er stor naar det gjelder strikking, det er helt klart! og jeg tror din blogg ogsaa er smittsom, for her kommer jeg til aa stikke innom stadig vekk!

Benedikte sa...

Åh, den jakkå du holde på med va fine:) Glede meg te å se resultatet for sånn konne eg o tenkt meg:)

Takk for inspirasjonen...

Gretty sa...

woho! d va en kjempekoselige kveld! å sokkane mine tog sæg jammen bra ut ;) nå æ æg komt te hælen på nr 2 å mangle garn.. kvadrat på onsdag håbe æg blir redningen! snakkes neste torsdag!

Anonym sa...

og den nye jakken sandra starta på blei ferdi seinast igår!! d tog mg bare 7mnd;) men bere seint enn aldri. blei ganske fine må eg sei!