30. mars 2008

Husmortips 4

Hvis man strikker, vil man før eller siden oppleve at man skal sette masker på en tråd, strikke ferdig noe annet, for så å sette maskene tilbake på pinnen.

Det er egentlig ganske greit å få de over på en tråd (jeg bruker nål), men det kan være verre å få de tilbake på pinnen. Dette gjelder særlig hvis man har tynn tråd og tykk strikkepinne.

Jeg har funnet ut at det er genialt å sette maskene over på ett passe tykt silkebånd. Da sklir pinnen lett inn i maskene når man skal ha de tilbake, ettersom silkebåndet fungerer som en flat, men like bred "pinne".
Og det er Lilleprinsens svøb/Prinseteppet jeg strikker på, det blir nydelig!

7 kommentarer:

Jane Birke Nielsen sa...

Det var en god ide. Tak for tipset.
Klem Enaj

Ranveig sa...

Lurt!!

♥ Tina ♥ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
♥ Tina ♥ sa...

Strikker du til eget bruk nå eller.. ? ;-) Det ser ut som om det blir kjempefint ihvertfall, gleder meg til å se det ferdig!

Var du også i innspurten på studiene dine nå, eller husker jeg helt feil? Jeg skriver og skriver og skriver på masteroppgaven min for tida jeg, den skal være helt ferdig 15.mai, så begynner å haste litt ja! :-)

Linn sa...

det var et godt tips, og det kommer jeg til aa bruke! det prinseteppe ser meget fint ut!!

BeBe`s blogg sa...

Håper det er iorden at jeg linker til bloggen din. Har tittet gjennom bloggen - masse flott du har laget og mange gode tips. Hit kommer jeg nok innom igjen.:)

Anonym sa...

Så mye fint du lager. Du e goe. Takk for tipset om legging av Ferdinad. Det fungerte fint å lese og div. før vi gikk inn på rommet. Han viste at nå var det bare legging som gjensto. Du har peiling på alt du..;)


Klem fra karen.