30. april 2008

Hagen

Mai er rett rundt hjørnet og folk og fe spretter ut i hagene for å jobbe. Vi startet for tre-fire helger siden, ettersom vi ønsket å fjerne mest mulig av det som vokste i hagen, før det fikk blader på seg (og ville være dobbelt så slitsomt å fjerne).

I hagen er det ikke gjort noe på maaange år, og den var i fjor sommer bokstavelig talt overgrodd. Busker og trær har fått utfolde seg fritt og hagen så slik ut:
Jeg var ute i hagen for ett øyeblikk siden, og det ser slik ut på den samme siden nå:
Her har jeg snudd meg mot venstre.
Her sto jeg da jeg tok de to første bildene.
Vi satser på å leie minigraver og få gravd opp alle røttene. Målet er å få anlagt en plen og plante et par frukttrær i løpet av sommeren. Med tiden ønsker vi oss hvit stakittgjerde rundt hele hagen, terasse på den siden med vedstabelen, ett par bed og trapp ned fra terassen som ligger oppå garasjen.
Vi har med andre ord litt å gjøre...

3 kommentarer:

Ranveig sa...

Det var ganske tomt der nå ja... Men det blir sikkert kjempefint med plen i sommer! Og enda finere etter at dere har ordnet med den dreneringen.
Håper du nyter en fridag i dag. Jeg sitter på skolen, men har ikke tenkt å bli så lenge. (Føles godt at alt som blir gjort i dag er litt "bonus", nesten som å jobbe i helga.)

Gretty sa...

æg konne arva dæ fina stora treet. ska nemlig ha en "allè" opp te mitt en gang kommende hus, å d treethadde gjort sæg godt i en av endane :D

Jeg er Kristine sa...

Ja, det var ett nydelig tre! Men det trenger en stor hage, og det har vel dere planer om å få dere - så hengebøk it is. =)