10. november 2008

Babyrom

Vi er nesten ferdige med babyrommet, og nå klarer jeg ikke å vente lenger med å vise det til dere!
Jeg vet at jeg har tatt "før" bilder av rommet, men finner de ikke. Det SÅ ikke så ille ut, for det var malt hvit. Men når vi først skulle pusse opp, gikk vi grundig til verks. Vi rev ett plassbygd skap, gammel tapet, gammelt panel, tak og isolasjon. Så isolerte vi, la opp det elektriske på nytt, la nytt tak og satt inn loftluke, gipset, grunnet, la glatt strie, malte vegger og tak og vindu, la nytt gulv og satt inn ny dør. Nå er det litt av listingen som står igjen.
Vi har malt med eggehvit (tak og lister) og sand på veggene. På gulvet har vi lagt hvitlakkert eik (matt).

(Rommet er ganske lite ca 6 kvm, så det er ikke så lett å ta bilder.)

Jeg har vært innom tanken på å lage "jentebabyrom", men tror jeg slår det fra meg, og lager "nøytraltbabyrom". Dette rommet vil forbli babyrom til vi er ferdige med babyer, så det neste rommet, får heller bli jenterom.

Som inspirasjon har jeg tenkt å bruke dette nydelige skiltet, som jeg kjøpte i skulehuset på Ålgård på lørdag.Planen er å gjøre unna storbabyshoppingen på lørdag. Da skal seng, stellebord, vogn og bilsete i hus, så det spørs om det ikke blir flere bilder da...

Og så må jeg få si TUSEN TAKK til min fantastiske ektemann. Uten han hadde det ikke blitt babyrom... (Og det til tross for at det var jeg, som ville gjøre det så fryktelig grundig. Ikke har jeg jobbet særlig mye der inne, ikke har jeg vært motivert og ikke har jeg rikket på kravene mine...) SMASK!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det skiltet var jo bare knusbedårende! Gleder meg til å se rommet bli til, det blir nok veldig fint, kjenner jeg deg rett!

Småen sa...

Amen til skiltet. Kor ligge det der skulehuset? E d bare t å kjøra sørøve frå Ålgård? (lokalkjent? eg?..)

sandra sa...

kjempefint rom! holle me dg i å gå for nøytralt:) ellers kan det bli mye skifting på farger;) hihi!! fint skilt:) ska ta meg en tur imårå eg! glede mg!

The Dapelo Family sa...

I love looking at all of your beautiful handwork and wish so badly that I could understand Norwegian. We really should have tried to learn it when we were all kids. You don't have too much longer til you have your own little girl. I can't wait to see pictures!