22. januar 2009

Tilstandsrapport

Teppet: Jeg mangler to ruter på teppet, som jeg har bestemt meg for at skal være vogge/vogn -teppe. Det blir intet mindre enn nydelig, om jeg får si det selv, og er virkelig kjekt å strikke! Monteringen underveis gjør at det snart er ferdig!Meg: 39 uker og 5 dager på vei, termin på mandag. Klærne er vasket, utstyret på plass og baggen pakket. Jeg har bakt, hvilt, vært sosial og nytt lange morgener. Nå lengter jeg etter å se henne inn i øynene, kysse henne i pannen og holde henne i armene mine. Jeg er klar.Og så begynner jeg å bli litt lei av å høre: " Nå kan hun jo komme når som helst" (for hun kommer jo ikke...)

13 kommentarer:

Fivrel sa...

Hei!
Tenk, at her ute i det ukjende, sit eg og er spent på, og gler meg til å høyre og sjå om veslejenta som snart skal kome. Gler meg til å sjå om ho snart får kle seg i det vakre hentesettet og liggje inntulla i Lilleprinsens Svøb.

Tenk, at berre ved å lese tekstane, sjå bileta, leve seg inn, vert det laga band og ein gler seg på vegne av ei jente, snart ei mor, som ein aldri har treft og ikkje kjenner.

Eg seier difor Lukke til! Og Til lukke med tidene som ventar!

Anonym sa...

Så vakkert teppet blir! Nydelig oppi vogga også.

Du er supergod Kristine. Gleder meg til å snart få treffe lille .... og til å se deg og Bjørnar som mamma og pappa!

(...og FOR en vakkert skrevet kommentar av Firvel!! Så nydelig at jeg blir helt rørt jeg... Bare bittelitt hormonell på denne kanten også da...:)

Småen sa...

Ofte tror jeg de rundt blir mer utolmodig enn den som går gravid.. Spesielt første gang, du har tross alt ingen erfaring på det som kommer etterpå enda;) Kos deg alene så lenge du kan og nyt å ikke være alene lenger når hun kommer!

Tonje sa...

Gleder meg til litla kommer:)
Det kan jo ikke ta så lang tid nå?
Det har jo tatt 9måneder allerede.
Good luuck :)

Iryl sa...

Nydelig teppe til vogga! Slapp av mens du kan - nurket kommer når hun er klar :-)

Christina kildal sa...

åh,er litt misunnelig,både på snuppa som skal få så masse flotte strikkeklær,og p åat du strax blir mamma. :) jeg må nemlig vente til i juli før det blir min tur. godt jeg har gode strikkeveninner som martehenriksen.blogspot.com og flere til,som strikker til mitt nurk. masse lykke til!

frøken ij sa...

Teppet blir lekkert, men det blir jo alt du viser fram her i bloggen :) Ha en flott helg!

Siddis back home sa...

Gled deg, tiden flyr, mine to små er allerede 6 uker på søndag, de ble født 36+4, da var jeg skikkelig lei og sa at nå får det være nok, hadde også lagt på meg 30kg og hadde vondt for å gå.
Nå er snart alle kiloene av og de små er bare skjønne, ha en god og spennende helg!

Anonym sa...

Nyyydelig teppe!!

Lykke til med det nært forestående :) Du går en herlig tid i møte!

Anonym sa...

Hei!
Flott å se alt det nydelige du har lagd til jenta di. Hun er heldig! Ønsker deg lykke til med (nært?) forestående fødsel. Om du ennå må vente noen dager så pass på å hvile mye. Av erfaring vet jeg at det kan bli litt lite søvn den første tiden. Lykke til!

Carina sa...

så fint teppe:)Lykke til med den lille.Gleder meg til å følge bloggen din videre

sandra sa...

ååå... flott ska eg sei deg!! du e flinke!! ska ikke sei d merr- låve;) me vente bare på mel:) klemklem- ses kansje i mårå- viss du e hjemma;) hihihi

Anonym sa...

Å herlighet, så mye fint du har laget til babyen. Lykke til. :)