22. juni 2012

Perlestrikket lang hals med snurr

Begge assistentene som jobber på ungene sin avdeling, slutter nå til sommeren. Ungene elsker dem, av hele sitt hjerte, så en liten oppmerksomhet er på sin plass. Førstemann som sluttet, var en mann - han fikk lue, nå skal vi snart på ferie, så gaven til nummer to er klar, hun skal få en hals!

Mønsteret er gratis hos Marte Helgetun. Hun har aldeles lik smak som meg, og til høsten kommer hun med barnehagestrikk bok - så den venter jeg på, for derfra blir det garantert barnehageklær til ungene!


Nå har jeg ferie. Inspirert av en heftig ryddeinnsats på jobb (det trengtes), har jeg planer om en opprydding her i huset - før vi kjører sørover neste søndag. Til høsten blir det garantert travlere enn vi har hatt det i vår - så jeg prøver å være litt føre var.

Det har vært nydelig sommervær i Bergen, den siste måneden. Ja, faktisk. Vi har lagt oss med døren på vidt gap og denne utsikten, magisk!

3 kommentarer:

Silje sin blogg sa...

Fin hals og stemningsfullt bilde;)

sandra sa...

Ja- d e nydelige utsikt :) Å JA- me har merr og merr lige smak! Har likt din smak lenge eg, så! Rullegardinene e faktisk ide fra deg-huske ennå de me mønster du hadde når dk bodde ileilighet :)Snakkes om nogen dager :)

Benedikte sa...

Va inne på siden du linket til. Mulig jeg må ta en kikk på den boken når den kommer. Så ut som hu hadde mye fint.