9. januar 2007

Strikkedagbok

I år har jeg store planer om å skrive strikkedagbok. Det hadde vært kjekt å ta vare på bildet av, mønster på (med eventuelle endringer) og kommentarer til det jeg strikker. I tillegg har jeg lagt til noen punkter av nysgjerrighet, nemlig pris, tid og vekt. På den måten kan jeg på slutten av året regne ut hvor mye tid, garn og penger jeg har brukt i løpet av året, sånt synes jeg er morsomt. Jeg har laget meg en mal i Word og brukt den for første gang i dag, slik ble resultatet:


Og her et litt bedre bilde av årets første ferdigstilte strikkeprosjekt, votter størrelse 2 år:

5 kommentarer:

Ingvild sa...

Heia Kristine! Fine vottar du hadde lagt. =)
Likte veldig godt ideen din med den dagboka! Det e så mange ting eg har lagt.. så glemme eg å skriva ned ka eg har endra på. Så kanskje eg ska prøve å lage det eg og..
Forresten, du har ikke enda lagt meg inn på msn! Eg fikk ikkje heilt med meg ka adr de va.

Ingvild sa...

Godt nyttår forresten!

Jeg er Kristine sa...

Hei Ingvild! Godt nytt år! Så koselig at du e innom =) Eg har heilt glømt ut å legga deg t på msn, ska gjør det i mårå (sitte på bjørnar sin jobb pc). Det e bare å herma i vei! Har tenkt på det lenge, men nytt år nye muligheter vett du!!

Anonym sa...

Tusen takk for vottane tante Kristine! De va kjempegoe og varme...og de voksne i barnehagen va og kjempefornøyde. Mor òg forresten.... Eg ska ha de inni regnvottane mine, så e eg goe og varme heila tiå mens eg e ude å lege.
Smaske-kos fra Kajsa

Jeg er Kristine sa...

SÅ bra! Hva gjør ikke en tante for å få gode varme niese hender =)