1. mars 2007

Halvveis

Først av alt må jeg bare beklage litt lite aktivitet i det siste. Det har vært travelt på skolen. For litt under to uker siden leverte vi en stor oppgave, og i går hadde jeg muntlig eksamen. Heldigvis var det verdt slitet, jeg fikk sammenlagt A på modul 2 lese- og skrivevansker *stolt* =)

Når jeg har tillatt meg selv å strikke, så har jeg strikket på teppet. Det er helt perfekt "venter på bussen - har ti minutter før jeg skal på jobb - se tv på kvelden" strikketøy. Det beste av alt er at jeg ikke er lei av det en gang!

Jeg har kommet litt over halvveis.
Her ser dere hvordan det blir når det blir sydd sammen. Synes egentlig helheten er finere enn mønstert i seg selv..


Nå skal jeg kose meg med to-tre småprosjekter før jeg strikker det ferdig!

4 kommentarer:

Gretty sa...

Gratulera!! du æ så flinke :)

Anonym sa...

GRATULERER MED STRÅLENDE KARAKTER KRISTINE! (stående applaus og jubel i stua)
Du er den flinkeste spes.ped.lærerspiren jeg kjenner!! Og teppet er også VAKKERT! Alt du kan....(bøyer-meg-i-støvet-i-nesegrus-beundring) Ha en herlig torsdagskveld og helg.
Stor knib fra hu Elin

Jeg er Kristine sa...

Tusen takk begge to! Av og til er det ekstra kjekt å få en god karakter, og dette var en sånn gang, derfor bare måtte jeg dele det, tihi! Jeg skal ha en strålende helg, begge to har helt fri, så det blir deiiilig =)

Ranveig sa...

Gratulerer med A!!! Så gøy. Maria sitter ved siden av meg og er imponert... I dag fikk jeg pc-en min, så nå sitter jeg i stua og skriver!!! Kult.