17. januar 2007

Den siste julepresangen

I julegave fikk svigerinnen min "gavekort" på smetteskjerfet som jeg har strikket tidligere, og i dag ble det ferdig!

Jeg har gjort noen forandringer, den største er at jeg skiftet garn fra babyull til alpaca garn. Grunnen var at babyullskjerfet ble litt tungt og bittelitt for stort, og skjerfet gjorde seg virkelig i alpaca! Ellers har jeg uten vilje økt på en annen måte, og den andre måten var litt finere. Jeg har skrevet ned oppskriften mens jeg har strikket på skjerfet (noe som var mye mer arbeid enn jeg hadde trodd). Oppskriften trenger litt bearbeiding og kanskje ett tredje skjerf - med kombinasjonen av det beste fra begge to og en liten forandring til - før jeg er helt fornøyd.

Derfor får dere bare bilder i denne omgangen:

5 kommentarer:

Ingvild sa...

Veldig fint skjerf ;)
Kanskje du har tenkt å legge ut mønsteret her siden du skriver at det bare blir bilder denne gangen?!
I tilfelle tror jeg at jeg og vil prøve ;)

Bestilte forresten sånne crocs sko sist mandag fra den linken som lå i en kommentar her hos deg! De kom på lørdag! Helt imponert over hvor fort deg gikk ;)
Og de var jo veldig god da!

Anonym sa...

Ååååå....jeg er lykkelig!! For en vakker julepresang, og perfekt farge! (stor smil) Det er HELT nydelig og jeg gleder meg til å ha det på. Tusen takk!

(Kajsa fikk foresten sine Mary Jane crocs idag. Kjempesøte!)
Knib fra svigerinnå

Jeg er Kristine sa...

yIngvild: Ja, har tenkt å legge ut oppskriften! Må bare ha en liten pause før jeg strikker prototypen og gjør finishen på oppskriften! Og gratla med crocs =)

Svigerinnemin: Hihi! Kjekt at det falt i smak =)

Anonym sa...

D e bare å bøya seg i støvet. Du e et strikkegeni!

Anonym sa...

ingvild har vist meg et bilde av det smetteskjerfet tidligere og det er bare helt nydelig! *smelt* så nå driver jeg stadig å spør ingvild om hun har fått oppskrift på det.. :)