29. januar 2007

Hjelp!

Jeg lider av besluttningsvegring, og trenger hjelp. Jeg skal strikke et slumreteppe. Et stort, mykt teppe som jeg kan krype under på kalde dager. De har salg på garnet på Sparkjøp hele Januar, så planen er å handle hvit superwash garn i morgen. Men, jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilket mønster jeg skal bruke.

Oppgaven deres blir da som følger, se på bildene og skriv inn i kommentarfeltet hvilket teppe dere synes er finest?
1. Dette teppet har jeg vist før, og er det teppet jeg egentlig hadde tenkt å strikke. Det strikkes i lange remser (som er praktisk) og sys sammen (som jeg ikke liker, men som kommer til å gå greit). Mønsteret finner dere her.


2. Dette teppet er en variant av havskum mønsteret som jeg er veldig glad i ! Bildet ble veldig dårlig, men oppskrift og bedre bilde finner dere her. En litt annerledes variant kan dere se her.


3. Dette er mønsteret på et sjal jeg strikket for lenge siden. Jeg synes mønsteret er nydelig, men lurer på om det egner seg til et stort teppe? Det blir litt tykkere garn, så stripene blir litt tykkere (nå er de ca 4cm).

7 kommentarer:

Gretty sa...

teppe 1 æ min favoritt! d va så stilfullt, enkelt, rett i linjene å sånn.. å d lige æg!

Ranveig sa...

Jeg likte også teppe nr 1 best!

Anonym sa...

Støtte resten her; lige d fyssta teppe best!

Konne tenkt meg et sånt sjøl, men d får bli når kalenderprosjektet e avslutta... Her i heimen holde d med et stort prosjekt om gangen!

Anonym sa...

Eg lige både teppe nr 1 å 2. Sjalet du lagte me mønster nr 3 e åg sjikkele fint, men som sagt så e d jo usikkert koss d egne seg t teppe.

Anonym sa...

teppe 1 er finest

Anonym sa...

Eg syns nr.3 va NYYYDeligt! Men så lige eg jo litt diddel for tiå....

Knib fra svigerinnå

Jeg er Kristine sa...

Tusen takk for hjelpen folkens =) ( Vet ikke om jeg har kommet noe lengre..hehe) Hadde egentlig bestemt meg for nr 1, men begynte å strikke på den og den slukte UTROLIG mye garn.. Prøver meg på en prøvelapp på nr 3 og ser om det blir fint, og så tar jeg avgjørelsen på grunnlag av det =) Blogg kommer når jeg har bestemt meg!