5. mai 2007

Domene

Vi har kjøpt oss domene. Hvis du skriver http://www.rossavik.org/ i adressefeltet, kommer du hit!!

Jeg har etterhvert lyst til å bytte til Wordpress blogg eller lage hjemmeside, og da må jeg ha eget domene. Når vi først skulle kjøpe ett, valgte vi ett som var allsidig.

Jeg har gått inn i eksamensmodus. Det betyr at jeg ikke begynner på noen nye prosjekter før eksamen er overstått 14.juni.

I mellomtiden syr jeg sammen Chevron Afghan teppet.

Hvis jeg blir ferdig med det - får jeg dra frem noen broderier jeg har liggende..... ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du får ha lykke t me eksamenane då! E midt oppi d eg åg nå å glede meg stort t å bli ferdige!
Men koss blir d me denne bloggesiå når dåkke lage heimasia då? Vil den fortsetta å eksistera elle ska du flytta øve alle innleggå elle forsvinne d heilt? Har eindel oppskrifte å sånnt eg sko ha skreve ud, men har kje fått jort d ennå pga mangel på tid å gidda.

Jeg er Kristine sa...

Det blir uansett ikkje før til høsten, og eg ska gi beskjed i god tid før det skjer!

Eg har lyst t å dela bloggen i to, ein del som e privat og passordbelagt og ein del som e tilgjengelig for alle. Så egentlig fortsette bloggen som i dag (bare med "rossavik" adressen, på nytt "sted").. for de som ikkje får tilgang til den private delen ;)

Anonym sa...

Avanserte greier og eg forstår ikkje heilt ka du snakke om.....men GRATULERA jaffal! Lurt å ha ein personlige del med passord!
Her i heimen har vannkoppane komt for full gass. Darr kløs og smøres og kløs og telles på vannkopper. Julie har rekorden med 120 på ryggen!!! De e et syn!
Lykke te med eksamenslesingå.

Knib fra vannkoppe-morå

Anonym sa...

Gratla med domene! Eg e veldig fornøyde med å ha eget domene. Hjemmesiå vår e ikkje så proffe, men eg har d hvertfall veldig gøy med an. D e greit med passord, ja, og med egen server så e d lett å sjekka trafikken på siå. Veldig greit.