15. mai 2007

Fiiine ting

I dag har det vært fotograf her, for å ta bilder til prospektet. Vi ryddet og ryddet, helt til det var så tomt at det føltes ut som om vi allerede hadde flyttet ut. Etter at fotografen hadde gått måtte jeg sette på plass igjen en del av "pynte" tingene mine. Og så fikk jeg lyst til å vise dere =)

Stuemøblene (ok, disse fjernet vi ikke): Vi har skapet, skjenk og salongbord i eik. Jeg synes møblene er klassiske og moderne samtidig, vi er veldig fornøyd med de!


Wedgwood Nature servise, vi har det mest nødvendige til 8/10 personer. Jeg bruker alle anledninger som byr seg, til å bytte inn i flere deler.


Nydelige te-lysestaker.


Plantene mine: jeg har sikkert over 20 potteplanter, og jeg gleder meg til å ha et helt hus å fylle dem med. Potteskjulerene mine: jeg har stort sett bare hvite potteskjulere, for da synes jeg planten i seg selv, kommer til sin rett!Bryllupsbildet vårt. Jeg synes bildet er stemningsfullt, og Georg Jensen rammen passer perfekt.


Kenwood Major Classic. Jeg er veldig glad for at jeg har denne modellen, den er faktisk fin der den står på benken.


Dette er egentlig en potteskjuler, men jeg synes den passer perfekt til kjøkkenredskapene.


Fruktfat i tre. Jeg elsker fasongen og det at det er i tre.


Dette tannglasset kom jeg over i Sverige. Det sto i en butikk som jeg kunne ha flyttet inn i, en liten ting måtte jeg ha med meg hjem.


Disse korgene står på badet, en med sminke i og en med hår-ting i.


Nå innser jeg at jeg er veldig glad i hvitt, og at alle "pynte" tingene mine er bruksgjenstander, det er jeg fornøyd med =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så masse fine ting dåkke hadde! Eg digge å sjå koss andre folk har d sånn eg kan få inspirasjon t koss eg vil ha d. Så nå lure eg på kor du får kjypt d serviset å dei telys-holderane?

Jeg er Kristine sa...

Serviset har de på Brødrene Pedersen (og Glassmagasinet tror eg), telys-holderene har eg kjøpt i en liten koselig butikk i Sverige. Det står desverre ingen merker på de, så eg finne ikkje ut kem så har lagt de!

Eg og synes det e SÅ kult å se koss andre har det, nå for tiå tråle eg internett itte inspirasjon t huset =) =)

Bai sa...

Psst. Tenkte bare eg skulle sei at du har inspirert meg te å laga hobbyblogg, så nå e eg og i gang.
www.hobbybloggen.blogspot.com