21. mai 2007

Janome Easy Jeans 22

Da har jeg blitt 23år, og lykkelig eier av en symaskin! Jeg har surfet nettet for å finne den rette modellen til meg, og valget falt på Janome Easy Jeans 22.

Janome Easy Jeans
Verdens mest solgte symaskin, sterk mekanisk symaskin, flere ganger "Best i test". Symaskinen Janome Easy Jeans har ekstra høyt syfotsløft, perfekt til å sy over tykke sømmer. Den perfekte allroundmaskinen til alle typer søm. Båteiernes favoritt til sømmer av bl.a. båtkallesje.Du kan velge mellom 22 nyttesømmer, inklusiv dekorasjons- og elastiske sømmer. Automatisk 1-stegs knappehull og Janome`s fantastiske 7-delte transportørsystem - Superior Feed System SFS.Easy Jeans passer også utmerket som skolemaskin, brukervennlig, god komfort og meget slitesterk. (klippet og limt fra www.janome.no)
I denne huskjøp, leilighetssalg og hjemmeeksamens perioden, har jeg ikke fått prøvd den til så mye mer enn å legge opp en gardin. Men så langt er jeg kjempefornøyd. Den fikser det meste, og har en super instruksjonsbok med mange bilder og forklaringer.
Jeg gleder meg til sommerferien!

4 kommentarer:

Ingvild sa...

Janome maskinane e kjekke! Mitt litt anstrengte forhold til sysmaskiner etter at jeg sydde meg fast i maskinen en gang ble reddet av en janome maskin! :) Så når jeg skal kjøpe meg symaskin så blir det nok en Janome! Sånn at jeg slipper det anstrengte forholdet.. hehe

Ingvild sa...

Men.. jeg skulle nå si gratla med symaskin! og med dagen! men har jo sendt melding! men håper dagen er og fortsetter å være fin! :) Klem

Jeg er Kristine sa...

Thenk you! Satser på minimalt med problemer med denne symaskinen ja. Mamma sin kunne jeg ha hevet vegg-i-mellom ;)

Anonym sa...

Åh, eg o vil ha symaskin!!
Gratulera, komme nok godt med den nå når dokke ska flytta in i hus:)

Benedikte